وضعیت نان در شهر جدید پرند نه به لحاظ کمی، بلکه از نظر کیفی در شرایط بسیار نامطلوبی است. بهنظر میرسد که برخورد اتحادیه و اصناف با نانوایان متخلف جوابگو نیست و میبایست برای آنهایی که کمفروشی میکنند، پروندهی کیفری در مراجع عدلی گشوده شود.
بهنظر من باید با نانوایان متخلف برخورد قضایی کرد. در بیشتر نانواییهای شهر پرند، ضخامت نان لواش بسیار کم است؛ بهحدی که دستِ خود را از پشت نان میتوانید مشاهده کنید. وقتی نان از تنور بیرون میآید، فوراً خنک میشود و دیگر نیازی نیست که آنها را یکییکی باد بدهید و خنک کنید.
قوهی قضاییه باید به این موضوع ورود کند. متأسفانه رسیدگی به این مسئله از توان دولت و مراجع مربوطه خارج است. این روزها در پرند کمتر نانواییای را میتوانید پیدا کنید که کمفروشی نکند.
نانواییها گوششان بدهکار دولت و بازرس نیست. باید تاوان سختی برای آنها درنظر گرفت تا دیگر دزدی نکنند. حتماً جریمهای که برایشان درنظر گرفته شده به حدی نیست که آنها را از تکرار تخلف یادشده بترساند.
سحالا که نانوایی ها گوششان بدهکار نیست میشه از نت یا یوتیب چند دستور نان پیدا کرد و توی خونه نون پخت توی شبکه جم فوت یک خانم امریکایی بود می گفت ۵ سال هر روز نون می پخت تا دستور خوب نانها رو پیدا کرد بعد با همان نانها پیتزا هم پخت و بسیار کارش گرفت.کیفیت نان بده چون خیر را یا خوب ورز نمی دن یا نمی گذارن خیر خوب استراحت کنه .کاش موسسه نان در کشور تاسیس بشه دستورپخت خوب نانها را بهش بدن و در کل کشور پخش بشه.خلاصه باید به فکر باشیم و تجربه کسب کنیم